Pagini

26 iul. 2009

Turism: da ori BA!

De ce crezi ca trebuie promovat turismul? Nu e d-ajuns de stricata tarisoara noastra? Ar mai trebui sa cerem si ajutoare externe?
Hai sa ne imaginam cine-ar avea de cistigat de pe urma vinzolelii strainezilor prin locuri mitocano/mioritice:

Irlandezul ce-si goleste băşica plină de Guiness direct pe Turnul cu Ceas din Sighisoara sau medicul urolog ce-a scapat printre deshte inca un caz de glob vezical?

Voinicu' din gara Dabuleni (frac'su lu' Geoană) ce vinde 16,58 to de caş pe sezon sau frantuzul surprins ca brinzeturile, imbucate acasa, nu mai miros atit de puternic ca'n prezenta ciobanului?

Ursuletul brun, ca de pluş, speriat de muma manelistilor, mincatoare de mici in week-end la "munte" sau vegetarianul din Tarile de Jos, mare consumator de produse naturiste, in special iarba, plantata direct pe glia patriei noastre mult adorata de halucinatul Vadim?

Arhimandritul deranjat de la tainicele indatoriri sau baba pioasa ce dupa '89 vine cu televiziunile dupa Ea pentru a fi trasa in cadre artistice ingrijind javre halitoare de japonezi?

Copii din centrele de plasament sau belgienii? (no more comments)

Ministreasa Udrea, mai degraba promotoarea turismului cu buletin medical "la zi" sau Zeus, inlacrimat de bliturile japonezilor aflati in vizita la Cireşica?

Eu cred ca cel mai avantajat ar fi M.B.
Tu-ti dai seama cite puncte de rating ar face agitatu' cu nemtoaicele de virsta a 3a care, din lipsa de ocupatie intre cele doua sedinte de fizioterapie, ar deschide televizorul din camera plina de igrasie a hotelului patronat de Copos si ar declara in cor:

- In numele barbatilor nostri ce calaresc, pardon, calatoresc prin Valhalla, la cit de frumos gesticuleaza si priveste pe sub sprincene brunetu' asta, este chiar pacat ca vorbeste atita ca si-asa nu intelegem nimic.
HA! Am gasit! Astea din urma-s cistigate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu