Pagini

14 ian. 2009

Tolea ecologul

Bruta aia ce-o devenit vedetă de garsonieră începe să-mi fie simpatic (nu si borîtura aia de nevastă-sa).

Ca un prieten al mediului (da, si eu bucurenciule) nu pot decit sa fiu incintat de campania puternic mediatizata de a elimina deseurile din televiziuni, pe categorii distincte, fara a tine cont de culoarea politica a mogulului de presa.

O inceput cu Diaconescu, o urmat de ăla de la răi, da buni (bla, bla, cum dracu l-o chema).
Astazi stupoare!
Pe prima pagina a ziarului ce cu mîrlănie insistă să apară gratis (da, la ring ma refer) este publicată o stire ce mă încintă extrem:
"Tolea pregăteşte un tomberon şi pentru Mircea Badea!"

Pe cînd Cristoiu, Gâdea, Stănescu, Negru, Bahmuţanca, toţi manelarii şi Felix?

Platesc eu cheltuielile de transport si completez formularel de eliminare / valorificare in conformitate cu legislaţia în vigoare.

4 comentarii:

  1. Dragul meu, continui cu insistenta sa ma calci pe coada. Stii ca imi place Mircea Badea. Cu restul sunt de acord, mai ales cu manelarii si Bahmutzanca. Pot sa particip si eu la astuparea cu dacteip din aia argintie din filmele americane, peste gura.

    Plm, oricum a fost premeditata si boul ala de Dan Diaconescu, live, in reluare, inregistrat, stia de ce urma ala sa faca.
    Audienta frate....

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca nu ai inteles c-o fac intentionat - special pentru voi, "gemenele".
    Nu-mi place Badea din principiu, dar cind va vad "pasionate" de rahatisurile lui mediocre, ma impinge nichiduta sa fac si mai multa biza pe seama lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Propun sa ne facem tricouri cu antibadea. Eu imi fac tatuaj. Pentru eternitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-as recomanda unde sa plasezi tatuajul, dar acest blog nefiind de ala cu bulina rosie, nu-mi permit ascrie cuvintul pula.

    RăspundețiȘtergere