Pagini

7 dec. 2010

scrisoare oficiala

Draga mosule,

in marinimia ta, stiind ca ai la dispozitie un car de generozitate, te rrrog sa nu-mi aduci ca si anul trecut, o parte din disponibilitati si anume Sufletu'.
Sa stii ca am fost baiat cuminte. N-am tras de coada decit 6 pisoi, am chinuit 4 catei si mi-am batut nevasta doar de doua ori pe saptamina. Iar de mincat m-am rezumat doar la mititei, fleica la gratar, saemale, cirnati, toate stropite din bersug cu nici doua sticle de vin pe seara.
Hai ca-mi stii potentialul, deci observi si singur ca m-am abtinut de la apa plata si suc de morcovi sau legume sotate.
Pot fi si mai convingator. La munca am fost cit se poate de cuminte. N-am vorbit cu nimenia. Nici macar cu sefu care ma tot intreba ce-am facut cu rapoartele solicitate la sedinte. MUT! Cum sa-i raspund? Ar fi fost urit sa-i spun ca vaca de la administrativ o uitat sa puna hirtie la veceu si ca s-o dus pe canal munca lui. Pai nu, mai ales ca-i cardiac si ca-i tata.
Pentru ca am dovedit ca-s destoinic, sefu m-a avansat in functia de manager la noul depozit de menta. Cica acolo frecusul este mare si era musai sa-mi gaseasca un post adaptat capacitatilor mele manageriale. Cu modestie iti spun ca frecatul mentei la depozit l-am transformat in arta.
Ca sa nu intru in atitea amanunte plictisitoare, o sa-mi dreg glasu su o dusaca din sticla asta. Faaaaa!!! Ti-am zis ca vreau Bordeauxul laa temperatura camerei! Ce vita! Ups! Parca aveam ceva de scris' nu? Asaaa. Pardon nu era programat sa rigii.
Despre ce vorbeam?
Aha! Sufletu. La vechii greci ierea asa de rece sufletu ca se transformau zeii in marmura. Cum fa n-ai tzatzighi de ala? Te-ai lins pe bot de tipse. Parerea mea.
Cum se sughite din tastatura? HIC! Asa simplu? Atunci SEND!

4 comentarii:

  1. Tze te legi de greci? Ei e patimasi, nu reci :).
    Si daca-i fost asa cuminte precum povestesti, Mosul sigur o sa fie bun, o sa scotoceasca prin tolba lui si-o sa gaseasca ce-ti doreste Sufletu.
    SEND.

    RăspundețiȘtergere
  2. Patimasi pe dracu. Reci, imbecili, mici si negri :) Si Iatzcule, cred ca te-ai lins pe bot de cadou anul asta. Asta daca te mai astepti la ceva. Eu in locul tau as tacea malc... cu aparatul ala foto aparut miraculos cu putin inainte de Craciun... io zic sa multumesti cerului. E criza domne, sacul mosului e subtzirel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Recorded.
    De greci mi-e frica doar cind nu le inteleg arta. Pre cind mosu, fie el cit de barbos, tot mi-o aduce El ceva, indifernt ca-i dorit ori ba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia nu te lua de aparatu lu iatcu ca, fara voia mea, ca-i destept, tu-l-aj, o sa publicheze cine stie ce compromitatoare.

    RăspundețiȘtergere