Pagini

11 dec. 2010

Comentarii tematice

Cit de usor se poate transforma o chestiune colocviala intr-una mocirloasa? Depinde de protagonisti.
Eruptiile vulcanice trasforma repetabilele riuri de cuvinte istete, cursive, intr-un mizerabil amalgam.
Fragilitatea colosala a prietenescului cuvint tinde catre incoerenta atunci cind subiectul dezabaterilor este bazat pe norme inoculate muncitoreste, in mahala. Originea principiilor nu este clara, dar cu siguranta ne subjuga. Si asta doar pentru ca ne-am nascut standardizat, fiind certificati in fata partenerilor sociali.
Obedienta este usor confundata cu supunerea atunci cind reiteratele argumente puturoase sint directionate canceros catre buni moldoveni.
Manelistii, soferii de taxi, toti miticii ''ma uraste''. Exista si alte eshaustive personagii ce, prin naturalismul atent deliberat, vor sa-mi demonstreze ca-s originar. Logic ar fi fost sa le amintesc geneza. Nu pot, ca-s date'n ma-sa.

5 comentarii:

  1. Dragostea vietii mele, urla frustrarea din tine! Iar m-ai visat urat azi noapte? Stiu, iti bantui si zilele si noptile, nu mai poti sa scapi de mine, si dupa aia tot tu ma trimiti la origini. Nu te mai zburli atata, ca nu te cred. Te-ai chinuit mult sa faci pe jmecheru' cu mine? Stii prea bine ca tot la mine vii sa mananci bunaciuni.
    Apropo, si muma-ta e bucovineanca, iar daca tu crezi ca Bucovina e in Moldova, nu stii geografie. Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, cel mai inteligent lucru pe care il poti spune este: Da, draga mea Pit, ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca n-ai inteles. Mai bine te opresti aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca nu stii tu sa te faci inteles. Mai bine te opresti tu aici sau reformulezi, ca sa inteleaga si miticii "gandirea" alambicata a moldovenilor.

    RăspundețiȘtergere