Pagini

27 dec. 2010

Ce faci de Revelion?

De cite ori ti s-o pus intrebarea asta? Pe iatcu-l bintuie si pe buda, cind obligatiu suna telefonu:
- Craciun Fericit! Ce faci? Ce faci de Revelion? Eu merg la schi în Austria, Elveţia, Bulgaria, undeva la munte, am închiriat o cabană bengoasa.

De fapt întrebările aau un cu totul alt substrat. Nu este o chestionare prieteneasca, inocentă. Este o laudă. De fapt în spatele întrebării se află altfel de gînduri: ştiu ba bulă că nu mergi nicaierea, că o să stai în pat că bosorogii la TV Şi vroiam să te oftici. Ha! Ha! Ha! Eşti varză. Aud cum frustrarea-ţi rascoleste măruntaiele. Recunoaşte, nu te mai caca pe tine. Îs mai norocos că tine. Mai ţii minte cum făceai mistoc de noi? Tu Crăciun la Viena, noi la plapimioara? Na! Că a'ntors Domnu' roata! Na! Sic!

Da bre, m-ai atins acolo unde-s mai sensibil. Inghinal. Să ştii că n-o să pot dormi toată noaptea dintre ani din cauza ta. Chiar ofticat o să beau la 0.00 o cupă de şampanie veritabilă, pe la 2.30 al doilea pahar de Chianti Classico (de 7 ani), buni! pe la 4 şi ceva o să pun pe blog nişte poze cu miţa speriată de artificii.

În rest, la mulţi şi buni!

2 comentarii:

  1. Auzi? Nu vrei sa vii la noi cu sticlele alea? Sau daca nu poti... trimite macar sticlele. Eu apreciez deosebit de mult o sampanie veritabila, mai ales ca nu am baut niciodata, iar Chianti Classico de care mi-ai mai adus o data... yammm!

    RăspundețiȘtergere
  2. vine, vine, vine baiatu! calca troiene'n picioare!

    RăspundețiȘtergere