Pagini

21 mar. 2009

NUNUISM ....

Citind un articol de-al Pitbulitei, de fapt cautind cu disperare motivul aminarii intilnirii noastre de week-end, gugălesc dupa Reiki si ce sa vezi peste ce dau:

"Initierea Rei-ki poate începe un proces de curatare care afecteaza atât corpul fizic cât si mintea si emotiile."
Asta imi aminteste de prima clisma ce mi-or facuto aia cind mi-or rupt piciorul. M-am simtit curatat total pe dinauntru si emotionat pina la lacrimile provocate de un ris isteric si de imaginea femeii carei-am pistruiat fata si halatul cu rahatul gheizeros ce-mi ţîşnea prematur din cur.

"Toxinele care au fost depozitate în corp, pot fi îndepartate împreuna cu sentimentele si sabloanele de gândire care nu mai sunt utile."
Ai de curu vostru, acum va trebuie cursuri pentru a trage o simpla basina? Chiar sint curios ce va invata aia acolo.

<< Trageti una sentimentala, ca şuierul vintului de primavara. Simtiti mireasma de floare de cactus? Nu-i asa ca va curg lacrimi de uturime? Inspirati, expirati, inspirati ....>>

<< Sau una zgomotoasa, ca tunetul ce urmeaza fulgerului. Prejudecatile, ma rog, sabloanele de gindire, nu-s utile in cazul in care asistenta lipseste. Poate o sa rositi de nervi ca nu v-o auzit vreo persoana direct interesata. >>

Auzi la ei cică:

“Procesul de curatare: (Purificarea fizica)
Se pot experimenta (ha ha ha aş experimenta si eu un pic de ebola, dar mi-e frica ca o sa ma depisteze soacra-mea cu ea si mi-o confisca - cum pula mea sa experimentezi o boala cu proprie stiinta??? Stiu o sa-mi amintiti de Pasteur) simptome ale racelii, disconforturi minore ca: durerei musculare, febra, dureri de cap, dureri in git, mucozitati in exces, tuse, constipatie, diaree, si alte simptome minore, pe masura ce toxinele sint eliberate si corpul se curata si se echilibreaza.”
Chiar trebuie sa-mi spuna cineva ca dupa ce te caci in chiloti trebuie musai sa-i speli?
Dragii mei am o intrebare:
Ati dat si bani pe porcariile astea?

Un comentariu:

  1. Week-endul viitor suntem blocati in Bucuresti, pentru ca Adi lucreaza sambata. Daca nu se intampla nimic cu ala batranu'... duminica reinoiesc invitatia la masa.

    Asta daca mai esti disponibil... bineinteles...

    RăspundețiȘtergere