28 feb. 2011

Pentru Doamne

Doamnelor, cititi cu atentie pana la sfarsit. Informatia este valoroasa.

Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada. In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult.

Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu aveti portofelul la voi. Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica. Vanzatoarea asteapta in continuare la casa.

O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema.

Se pregateste sa va arunce portofelul ei. Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti.

Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.

La ce va foloseste?

Felicitari, tocmai ati invatat regula offside-ului la fotbal.

P.S. textul de mai sus nu-mi apartine, e primit pe mail. De obicei nu copiez/public textele altora, preferind originalitatea. Orice prejudicii aduse autoarei mi le asum si ignor in acelasi timp.

5 comentarii:

 1. Simona Tache, Poseta sporturilor :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Am inteles regula lu' offside-ul ala.
  Da' ce ma fac, ca io nu-s doamna? Nu ma omor dupa pantofi, sau toale, habar n-am cum se zapacesc barbatii. Nu am atu-urile sexului frumos.
  Am luat-o putin pe campii, de la definitia de "doamne".
  In concluzie,sa traiasca "doamnele" care stiu ce vor. Bravo lor.
  Trebuie sa mai adaug ca doamnele, asa cum le stiu eu, intr-o acceptiune arhaica, sunt expirate pe piata concurentiala.

  RăspundețiȘtergere