Pagini

23 apr. 2010

Multumesc galben, un pic ORANGE daca iau furazolidon

Multumesc pe aceasta cale telefonistilor de la Orange pentru serviciile oferite in noaptea de joi, 22 aprilie, servicii 3G, extraordinare, nemaipomenite, profi, dar care au lipsit, dureros, cu desavirsire in Tg. Jiu.
Prejudiciile au fost minore, cam cit imi vine factura (in format electronic, deh! is prieten cu mediul) pe o periada de 18 luni.

Iatcu trebuia sa faca o raportare catre o "autoritate contractanta", care la rindul ei primise o solicitare in regim de urgenta de la UE. Nimic mai simplu. Am bagat carbuni timp de 5 ore, tabelele si textele scriindu-se singure, parca.

Frecindu-mi fericit palmele, posesoare de eficiente dejte tastatoare, purced la send-uirea materialului. Canci! Netu HIC! parerea lui, refuza contopirea cu laptoapa. Scoate iatcu simu' din E63 si-l baga 'clo unde credea ca o sa functioneze, recte Stick Modem ORANGE. CUCU! Imi zic: eteeee, iar face vista figuri. Alt+F4, restart. POOLA!

Nu-i nimic, imi zic. O fi picat reteaua. Verific telefonu (GD780), aveam 6 linii. Ma sun pe tel de serviciu, lasat in buda dupa ce trasesem apa. Din camera, susurul niagaristic se auzea impecabil.
Tipic romanesc, imi zic: las' ca ma trezesc la 4 AM si rezolv magaria.
Dimineata pi racoari, dupa ce-am perforat hirtia igienica, maronindu-mi unghiile, norocu' lu' iatcu de a se conecta la Internet Everywhere s-o dus direct in reteaua de canalizare.

Abia astept sa ajung acasa si sa recetesc contractu cu bulangii, in care se specifica clar: "raspunderea civila sau penala in cazul incapacitatii de furnizare servicii datorate defectiunilor survenite ..... bla bla.... ne exonereaza de ....".

Da tot imi bag pula'n voi, profesionistilor!

Un comentariu:

  1. Anonim23/4/10

    Aj recomanda orenjilor sa puna antene direct pe coloana lu Brincuș, altfel nu mai pupa clientii porti de acces. In loc de plati ale facturilor vor primi alei cu scaune, staful, in cazul sedintelor, fiind redus la masa tacerii.

    RăspundețiȘtergere