Pagini

20 apr. 2010

MIRLANU SI CACANARU

Radio guerilla ne-a invitat cu ceva timp in urma, sa participam la completarea listei cu mirlani. Din lista predefinita am remarcat, minunidu-ma: mirlanul de dorobanti, de cinematograf, sofer, etc.
Cu modestie imi permit a completa lista cu mirlanul, fiu de nomenclaturist, serghei.

Duminica, 18 aprilie, sarbatoream un cumul de aniverari - fro 4 la pachet de unu.
Gazda, initial perfecta, o fost Raul, propietarul unei pensiuni cocotata direct p'un ponton, la Snagov.


Poza asta-i culeasa de pe net, iatcu avind elicopteru' blocat la sol (deh, gripa aviara combinata cu norul islandez) deci incapabil sa prinda in cadru toata constructia.

Haleul incipient, format dintr-o salata cu somon, slana din Ardeal si ceapa joulien, atent marinata in cel mai gustos ulei de masline, prieten apropiat cu'n otet de cea mai buna calitate, o fost completat cu o ciorba de peste delicioasa, o saramura magnifica si niste mititei cit pumnul de miner, stropiti din belsug cu vin, bere, gin si visichi.

Spre nefericirea gazdei, dar mai ales a noastra, in jur de ora 14.00 si-au facut aparitia serghei mizil si robert nita, doi cacanari ce vorbeau atit de discret incit au speriat tori bitlanii de le balta.
Mirlanul de mizil (locuitorii orasului cu acelasi nume n-au vina), bine aghezmuit, se tot lauda ca poate fugari toti clientii locantei, etalindu-si pula. Asa zicea el, ca-i pula, de fapt era o chestie atit de mica icit n-am reusit s-o vad, desi aveam ochelarii proaspat curatati.





Sereacu Raul tot isi cerea scuze:
- Nu-l bagati in seama, e tigan.
- Unora le mai moare cite un prieten, se pare ca eu n-am norocul asta.
- Am copilarit impreuna, stiu unde asta, o sa-l duc imediat acasa.


Spre amuzamentul cacanarului (fost rapidist, actualmente antrenor idiot), mirlanu serghei a facut un gest mai mult decit infantil: in timp ce mesteca in ceaunul cu ciorba amplasat pe terasa pontonului, a tras in jos pantalonii minunatului bucatar. Spectacol grotesc, avind in vedere marimea bucilor. Eu speram sa-l pupe’n cur.

Inainte s-apuc a-i fute una peste bot, o fost plantat in salupa, pentru aceasta operatiune fiind mobilizat tot persoalul pensiunii.



Desi ciorba o fost delicioasa, saramura excelenta, am ramas cu un gust amar.

2 comentarii:

  1. Anonim29/1/11

    Probabil ca erai atat de beat fraierica incat te incurci in relatari.In primul rand tu nu aveai cum sa auzi ce se vorbea afara pt ca ai stat in cusca se vede si din poze,in al 2 lea rand esti atat de prost ca pula aia mica care ai vazut o tu nevasta ta a tinut o in mana cat ai fost la toaleta si se freca de tatuajele lui serghei sperand ca o fute si pe ea o pula de barbat, putulica mica si invidioasa,iar in al 3 lea rand tu nu aveai cum sa dai un pumn ca nu ai avut curajul sa iesi afara nici dupa ce te ai cacat pe tine si ai vazut la intoarcere cum se freca sotia ta de serghei.Spre final milogule vreau sa ti amintesc cum ai trimis ospatarul sa ti cheme nevasta de la masa celor doi de care tot mananci tu cacat frustatule.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici n-are rost a ma intreba cite zile ti-or trebuit pentru a scrie atitea cuvinte "inteligente". Cu siguranta ti-ai luat consilieri 4 academicieni analfabeti. Alta explicatie plauzibila? pula lu' mizil iti umplea caria si te incurca la unicu' neuron. Apropo! Te rugam dezinteresat. Dezleaga-ne misterul. Care-i gustul hemoroizilor de odrasla nomenclaturistica?
    Duapa cum observi, nu ma deranjeaja ca ai atins subiectul "nevasta". A mea consoarta nu este la fel ca sifilitica ce-ti face de mincare si-ti spala izmenele infecte. Plecind de la premisa ca toate femeile sint curve, a mea este una ceva mai inteligenta. Cu siguranta nu s-ar fute cu un betiv ordinar caruia nu i s-ar scula brinzificata nici macar cu viagra forte.
    Hai mars. Si-asa ti-am dat prea multa importanta!

    RăspundețiȘtergere