18 iul. 2007

Viata-i plina de surprize. Ai grija sa nu le calci.

Nu de mult, intr-o gasca de prieteni, odata cu aparitia mea in grupul de berari burtosi (in devenire), tuicari vesnic mahmuri, vinisti inveterati, erau spuse si urmatoarele cuvinte: ia sa ascultam “problemele lu’ iatcu”.

Mi se’ntimplau atitea, incit eram deliciul degustatorilor de lichide.

Cum sa uit fuga spre toaleta caminului P 20, in pauza unui joc de tarnip/rentz/wist, etc., scoaterea multifunctionalului, directionarea 'mnealui catre cabina vesnic intunecata a WC-ului si urletul disperat a unui nefericit: “BĂĂĂĂĂ, CE FACI?!??!!”
Sau vocea intunericului aceleiasi cabine in timp ce cu greu faceam fata a scoate punctaj minim la picaturile scurse in chiloti: “Ce-ai facut la examen???” (o voce ragusita si speriata a unui coleg de palier care, in disperare de cauza… n-a gasit alte cuvinete salvatoare)
Gagiu de gagiu eram, ma pisam pe toti.

Dupa principiul “cine se aseamana, se aduna”, astazi, pe mess, o vajnica lupatatoare cu intimplarile diurne, povesteste ca mine, in varianta feminina. Hai s-o cităm:

“Azi, tematica zilei: CACATUL .
premisa 1: iesim din apartament, urcam in lift.... putzea rau, cand ne uitam in spate, ditamai cacatul moale (de om) in lift;
premisa 2: am plecat cu motorul de acasa, cand sa-l scoata (cenzurat) pe poarta, nu a vazut un mare mareeee cacat de caine pe trotuar, a calcat in el cu ambele cizme de motor si cu roata spate;
premisa 3: ajungem la Gogoasa Infuriata la Unirii, luam doua gogosi, ne asezam la umbra sa mancam, cand ne uitam langa noi pe trotuar, un mare cacat de om si cu hartie igienica in varf
premisa 4: ajung la munca, ies pe balcon la o tigara, cand ce vad in parculetzul de vizavi, unul care se caca
premisa 5: avand in vedere ca aseara am mancat scoici la gratar, mi-a venit sa ma cac si m-am dus la WC, unde am constatat cu stupoare ca nu merge bazinul de tras apa (desi era plin).... Aveam de ales in a lasa "cadoul" in veceu sau a strica bazinul pt a elibera apa.... deci, maine vine instalatorul sa repare bazinul.”

Ma cam roade invidia. Intr-o zi atitea evenimente spectaculoase? Hm! Parerea mea (hîc!): ori are o zi de cacat (ceea ce nu-i doresc), ori, zice lumea, vine o perioada plina de noroc (ceea ce spera de-o vreme).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu