Pagini

3 nov. 2010

cealalta lehamite

Mi-e asa de sictir de parc-ar fi week-end in concediu. Nu stiu exact ce inseamna acest lucru, dar clar ca nu-i de bine, asa c-o iau de la capat.
Ploua sau e ceata? Sigur e frig, doar e noiembrie si curind o sa vina Craciunul, porcul, ignatul, soricii, Mos Craciun, zurgalai, Haaaai haaaiii! Muci, flegme, febra si paracetamol. SMS-uri. La Multi Ani caldurosi. Pai da, pe frigu' asta ingheata pina si inspiratia, altceva mai nou nu poate fi scornit.
Economia mondiala urmeaza a fi salvata de barbosul imbracat in rosu. HO HO HO!!! Vitrinele-s ornate cu stelute, cetina-i pusa prin ungherele magazinelor, cardurile se golesc pe cadouri.
Oferta speciala: unu la pret de doua!!!

Mi s-a spus ca, atunci cind n-ai chef de scris, sa apuci repejor un creion chimic, sa-l inmoi intre buze, dupa care sa-l arunci la gunoi. Creion chimic n-am asa ca o sa arunc gunoiul asta pe blog. Hai pa.

2 comentarii:

  1. Nu-i gunoi, e melancolie blegoasa de toamna-spre-iarna.
    Pot sa confirm ca-i apuca si pe aia de stau prin gari, in sala de asteptare fix pe la aceeasi ora, de toamna spre iarna .

    RăspundețiȘtergere
  2. Blegoasa, neblegoasa, tot nu-i frumos ce simt. Mai iau o gura de ceai, musc din viermele ascuns in mar si rîgîi. Romantic, nu?

    RăspundețiȘtergere