Pagini

5 sept. 2010

Nu e reclama, parol!

Daca-ti rozi inutil talpile pe caldarimul invechitului centru bucurestean, trebuie sa te opresti in Pasajul Macca-Villacrosse. Narghileaua e una dintre atractii. Mononucleoza de asemenea. In loc e bube'n buze, merita sa te intilnesti cu cel putin o belgianca. Daca nu esti convins, Petre, infaptuitorul Beer o`Clock, stie sa-ti recomande licoarea potrivita. Pils? HM! Bune cehoaicele, dar mult prea comune.
Ca fals cunoscator, esti tentat sa spui ca de astea ai mai gustat. Te va incerca cu o nemtoaica nefiltrata, dar plina de caracter. Paulaner ai mai beut, asa ca o sa te imbie la ceva mult mai abstact. N-ai cum refuza. Deja te-a multumit? Stai asa, ca nu-i asa. Gulden Draak iti va schimba perceptia existentiala. Ce-i drept, ti-ai sters mustatile la alte 4 halbe. Da asta-i chiar cum ii spune numele. Data dracu’.

2 comentarii:

  1. Pai, da, de-aici reiese ca Pamantul e rotund. Oricum o dam, tot la Beer o'Clock ajungem.
    N-o fi reclama, da se pare ca merita sa ne croim si noi, femeile, de ce nu....niscaiva musteti dintr-alea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa spun ca m-ai spart la nas cu mononucleoza. A trebuit sa googalesc, sa vaz ce-i aia (am si DEX, ca-s pseudointelectuala, da' googaleala e moda secolului).
    Cred ca stii prea multe, domnule Iatcu...
    Cum naiba nu te plictisesti, asa, in prea multa cunostinta de cauza? Intrebare retorica. Bineinteles, cauti in continuare, tocmai pentru a nu ajunge la plictiseala.
    Si, la fel de bineinteles, aici nu-i vorba doar despre bere... E un fel invaluitor si armonios de-a intelege si gusta viata.

    Nu ma mai uimi, lasa-ma sa te mai si critic, la naiba!
    Asta poti s-o publici daca vrei un pic de reclama.
    Nu de alta, da' o meriti :)

    RăspundețiȘtergere