Pagini

20 mai 2010

Dragi mamici, bugetarilor,

Sa fim intelesi din start, nu simpatizez guvernul actual, dar nu ma pot abtine de la citeva comentarii pe te tema indelung dezbatuta la TV, ca nu mai poate vedea omu linistit rerererereluarea lu' Die Hard, fi'v'ar grevele de tot risu'.

Acelor ''mamici'' indignate de reducerea indemnizatiei de cresterea copilului:

Ne amenintati ca o sa lasati pampersii plini de rahat pe strazi. OK, sint d'acord cu voi. Decit sa le mai aruncati prin rezervatii naturale sau parcuri nationale, e mai bine pe caldarimul din Piata Victoriei.

Bugetarilor ahtiati dupa chiulul de la munca:

Steagurile, sepcutele si vestele fromos colorate, cearsafurile mizgilite semigramatical cu lozinci, megafoanele prin care va scuipati injuriile, ouale aruncate in oameni ca si voi, v-au picat din cer direct in magazia de gratuitati?
Aaaaaa is de la sindicat? Clanul ala carora le cotizati lunar procent din cistigurile voastre pentru a va reprezenta in vacantele din Caraibe? Va meritati soarta.

Noi cei care, prin contributiile bugetare, vom plati ratele la FMI pentru a va lua VOI salariile, sintem prea educati* pentru a va intimpina asa cum ati merita, cu HUOO!
*nota pentru profesori: e vorba de cei sapte ani de acasa.

Ma trec fiorii numa' la gindul ca am fi putut iesi si noi,''corporatistii'', in srtada, pentru a va fute niste ochelari de tocilar in mecla**.

** varianta pentru mineri: [...] niste ochelari de tocilar in bite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu