Pagini

4 mar. 2010

M-am sinucis (in loc de adio)

Draghii mosului,

Dimineata m-am trezit cu mincarimi in partea superioara a flocilor inghinali, crescuti cu nerusinare drept in cur. Cum acea zona este duios respectata de buzele subordonatilor sau de colegii "draguti", am zis: io mina acolo nu pun. Asadar, trebuia gasita cu urgenta maxima o alta varianta de rezolvare a problemei deoarece se extindea mincarimea catre spinare.

Cum sta treaba! Draga de ea, pitbulitza, s-o apucat sa stirneasca hormonii unor samurai, clasificindu-i de-a dreptu subiectiv, functie de capacitatea de manipulare si lungimea katanei (un del de sabie capabila sa taie in trei si un microb).

Iatcu, naiv (ca de obicei), s-o apucat sa intre (bou' drak) in polemica cu mascatii, ranindu-le testosteronu'.

Acu-s nevoit sa-mi fabric o armura eficienta, daca vreau sa mai ramin cu gitu' intre cap si umeri.

Stiu ca armura medievala de pe timpul huniazilor nu ma poate proteja, asa ca o sa recurg la o varianta clasica:

Coiful - o pilnie ciobita, ciordita de la bunica-mea,
Platosa - ligheanu' de tabla - cel de inmuiat chilotii,
Bulaniera - cutii de bere presate sub talpile cu bombeu metalic.

Pentru deplasare, o sa folosesc o Rosianta Davidson, in 4 usi, capacitate de 3 beri pe ora.



Oyasumi nasai pentru vesnicia care ma va urmari continuu.

5 comentarii:

  1. Anonim4/3/10

    http://www.youtube.com/watch?v=VX6xsIrZfdo
    ...cam asta pateste aia de sapun cu samuraii!...noroc ca e scris in codu' bushido: "sa nu te iei de aia pa care ii ai in lista de prieteni pa feisbuc (mai ales daca au patru coae!)"..oricum armura respectiva nu era buna decat daca vroiai sa prinzi posturi de televiziune bulgaresti...
    PS: N-am nimic cu moldovenii, am ramas doar cu sechele fiindca am locuit 6 luni in Piatra Neamt si am fost subiectul mistourilor pentru ca vorbeam moldoveneasca cu accent...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, chiar nu stiam ce sa fac cu tinichelele, poate prind vro televizata de la sud de Dunare - desi se spune ca-s cam nasoale bulgaroaicele.

    RăspundețiȘtergere
  3. in alta ordine de idei, poate-o sa-mi iau inima in dinti si o sa vin la dojo-ul vostru, cu scop clar definit (DACA MAI APUC):
    BEREA DE DUPA ANTRENAMENT.

    Probabil o sa am adrenalina ca'nainte de saltul cu parasuta, a din pinza si multe ate -nuj la ce v-ati gindit - sper sa merite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim5/3/10

    daaa..sunt chiar nasoale bulgaroaicele..deci ai grija sa nu prinzi vreun canal porno bulgaresc ca nu iti mai trece greata cu toate muraturile lor.
    Esti binevenit si la antrenament si la bere...sper sa ma nimeresc si eu pe acolo cand treci. Cred ca o sa merite desi ma indoiesc ca o sa impartasesti trairile lui Pitbu'.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ma apuc eu de kendo, s-ar putea sa mi le impartaseasca.

    Nici asta nu are toate tziglele pe casa.

    RăspundețiȘtergere