Pagini

5 mar. 2010

8, fulgi, flori, fete si baieti

Ieri, bucuram sufletu lu' iatcu c-o prima bere pe terasa, gindind strategic managementul cheltuielilor inevitabile / necesare in ziua de 8 martie. Urma sa-mi scot haremu' la shoppiiiinnng.

Al' de sus e mare si nemasurabil in intemperiile facute CA-DO!!!



deci ninnjjjjeeee!

Mi-am propus ceva argumente pentru a ramine in fata televizorului, privindu-l pe Radu de la PRO, explicindu-ne cit de ineficienti is topitorii de zapezi:

Din cauza ninsorii in luna lu' Marte, pina si ghioceii s-au pleostit, lasindu-si staminele&petalele'n pozitia subalternului. Deci mai vreti plante decorative?

Cum sa scoatem masina din parcare? N-avem cauciucuri de primavara!

Bueyy au inghetat pina si conturile bancare. B(C)RRR!!!

Ninjee? Ji-iii zarbatuoare? O fi anu nou? Ahoo ahoo...hic! Leru'i ler...dalbe fluori hic... De ce dai bre? ..... E ziua voastra de dat cu 8 cratitze'n cap? Nu e Chraciunu?

5 comentarii:

  1. Tipic pentru admiratorii mei secreti si mai putin secreti(i)... au inceput inca de pe 5 cu scuze jalnice. Buey putze, pai pentru ce va tziu io?
    Esti jelos ca salivez dupa kendoka din sufragerie sau dupa Vader mare, negru si fioros... nu neaparat in ordinea asta... dar cand e vorba de obligatii si indatoriri fatza de harem... te dai ghiocel.
    Presimt o schimbare de clasament... de preferinte, de eterne iubire si devotament. Iatzcule esti in mare pericol. Tu nu te uiti la kendoka din sufragerie?? Pai cum pot eu sa te mai iubesc cand stiu ca nu ai venit cu flori la mine, si nu m-ai cinstit asa cum merit?

    Daca imi aduci cadou mancare speciala pentru matze negre, te arunc de la balcon, jur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buueeyyy TE IUBESC PINA LA SFIRSITUL MINUTULUI CE URMEAZA, chiar daca el se va transforma in ore, ani, decenii, secole sau 2012.

    Imi placi asa mullt cind esti viguroasaaa'n comentarii... da... ia mai dute-n plm; stii prea bine ca te mint de-mi creste nasu si tu deja ai o alta parere despre iatcu.

    Ca dovada, iote c-or inghetat si trotuarele.

    RăspundețiȘtergere
  3. e ziua noastra de facut 8-uri ptr a doua zi...mucenicule:P

    RăspundețiȘtergere
  4. 8-turile's eficiente (oare) dupe sau inainte de cele 44 de pahare cu vin rosu?

    RăspundețiȘtergere
  5. in timpul celor 44 de pahare...sau 40 dupe unii

    RăspundețiȘtergere