Pagini

6 mar. 2008

NU

Mi-O propus (ca OBIECTIV) EU-l, propriu si personal, sa nu mai fie folosit ca imagine ascunsa in spatele fabuloaselor i/realizari ale sefilor, prietenilor sau dusmanilor.

M-am hotarit sa pot spune NU!

La ce?
Paregzamplu:

- Iulica, TE ROG (formulare lingvistica ce poate fi: politicoasa, functie de tonalitate sau mimica, imperativa, daca-i ceva stresant si irealizabil), ai vrea sa-mi spui cum se face ......... în Pauărpoint? Aaaa, asa greu? Trebuie sa folosesti calculatoru'? Nu-l faci tu?
[apropo, cei ce-mi spun iulica is descalificati din START]

- Domul Iaţcu, dau o bere mincati-as pula TA, imi mai instazi o data uindousu' ăla ca s-o uitat nevasta-mea la porneturi d-alea sodomasochiste si cu pancări de s-o umplut leptopu' de erori in sistem 32?

- De la ultima intilnire cu Patapievici, pe la Dilema Veche (salutări Domnu' Plesu), am devenit un snob, ca si tine. Ce parere ai despre lupta sexologiei cvasiepicuriene preponderenta in Ttarile de jos, in special in Oslo? Vrei sa dezvoltam subiectul?

- M-a parasit magaru'. L-am iubit, i-am fost femeie, amantă devotată, am citit carţile lui favorite, m-am uitat la filme cu Jean-Claude Van Damme, i-am combătut gusturile (deh, is femeie, am si io personalitate), le-am si preluat pe unele - alea rafinate. Heeei(!), de ce ai privirea asta? Ma mai asculti?
.................................................................................

Am oare moaca de F1?

2 comentarii:

  1. comentariu zici...ok...
    se pare ca pluteste-n aer o briza de "NU"...
    iti amintesti tu de prietenul nostru comun...F.L., cel bland si bun...
    (ai vorbit cu el ieri?)
    S-a hotarat sa zica NU!
    Si cui? Medicei cu aere de sefa (doar aere=vanturi)care habar n-am de ce (:D)se gandise ea in mintea ei ca bine i-ar sta lui sa faca munca voluntara, asaaa de hobby!
    Ti-l poti imagina zicand...s-o crezi tu cucoana...io am copil mic...nu pierd vremea cu tine printr-un salon prafuit...
    deci...NU!
    si asta moţ cocoţ fix de martisor!
    si-i statea asa impaunat martisoru asta muierii, ca mai mai lua pe toti la rost, doar i s-o face mila vreunuia sa-i tina de urat...
    ce ţi-i si cu barbatii astia cu copii mici...!


    CLO

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica hai sa facem haz de necaz. De vineri, tu si cu fina-mea m-ati facut sa rad.... fiti-ar F1 sa-ti fie.

    Dragu' meu Iatcu (m-a tentat un Iulica la misto, dar si pe mine ma enerveaza... peasant style :D )
    Cine e de vina ca ai inima mare? Tata saracu? .... ca parol deonor... lu tata pe caldura aia, numai de arta plastica nu-i ardea. Cine te pune sa faci pe salvatorul? Poate propria incapacitate de a te salva pe tine?

    Imi pare rau sa te dezamagesc dandu-ti una peste ceafa! Chiar vrei sa-mi vinzi mie gogosi ca nu iti face placere? Ah ok, poate sa devirusezi un leptop cu proprietar cioban... te-o fi enervand... dar sa nu-mi spui ca nu iti place per total sa fii F1. Asta te face sa fii util, sa simti ca e nevoie de tine, sa simti ca esti iubit si indragit.
    Pai ce mijda mea faceam eu fara tine, de cate ori mi-e greu? Asa apas F1 si apare Iatcu cu berea sau cu vinul in mana, cu fatza de copil pus pe sotii...

    De fapt stii de ce are nevoie Iatcu? In primul rand de o femeie care sa-l considere F1 si de un copil care sa-l traga de maneca cu un mare semn de intrebare permanent pe fatza.


    Pana una alta, mie imi place de tine oricum ai fi... insa pentru binele tau CALMEAZA-TE... NU NU TE ENERVA >:)

    Alt+F4

    RăspundețiȘtergere